Bjørnehulen

Bjørnehulen er nå i salg!

Siste salgstrinn i dette populære prosjektet har 36 flotte leiligheter tilbaketrukket fra Gamleveien. Her får du nye 1-, 2- og 3- roms leiligheter.

Furutoppen – Kanskje det hyggeligste stedet du kan bo på Lørenskog.

Se ledige leiligheter

Bjørnehulen består av flotte leiligheter i 3 etasjer, og vi vil fremheve følgende kvaliteter:

– 1-, 2- og 3-roms selveierleiligheter
– Flotte kjøkken fra Drømmekjøkkenet
– Integrerte hvitevarer medfølger
– Enstavs parkett
– Vannbåren varme (gulvvarme i 1. etg, radiator i 2. og 3. etg)
– Balkong eller terrasse til alle leilighetene
– Flotte fellesområder utendørs
– Kollektiv rett utenfor døren (15 min til Helsfyr)

Furutoppen ligger i krysningspunktet mellom det du må ha for å få hverdagen til å gå rundt, og det du trenger for å lade batteriene. Her er det er like kjapt å rusle til butikken som til skogbrynet, hvor byen og den hemmelige badeplassen er like lett tilgjengelig. På høydedraget over Skårersletta bygger vi nå leiligheter med spesielt flott beliggenhet.

Leilighetene vil ligge godt tilbaketrukket fra den fortettede bebyggelsen som vil prege sletta under, samtidig er du bare en kort rusletur unna Triaden senter, skole og barnehage. Marka ligger rett ved, det samme gjør bussholdeplassen som tar deg raskt til Helsfyr som er et større kollektivknutepunkt.

Prosjektet ligger flott til på en høyde et kort stykke opp Gamleveien fra Skårersletta. Her skal det totalt oppføres 75 flotte leiligheter fordelt på tre bygg og 13 praktiske rekkehus fordelt på tre rekker for de som ønsker å bo sentralt, men samtidig i et etablert og rolig boligområde. Siste salgstrinn består av 36 flotte leiligheter tilbaketrukket fra Gamleveien med flott utsikt.

Velkommen til Furutoppen. Alt du trenger – og alt du ønsker deg.

Se ledige leiligheter

Meld din interesse

Se personvernpolicy

Kontakt

TONE THERESE JOHANSEN
Prosjektmegler
Mobil: +47 41 23 28 03
Send e-post